Ekonomi

Yeni mahsul "kırma yeşil zeytin" damakları tatlandırmaya başladı

- Balıkesir'in körfez ilçelerindeki işletmelerde ve üreticiler tarafından evlerde hazırlanan kırma zeytin, genellikle kahvaltılarda tercih ediliyor - Edremit Körfezi Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri Federasyonu Başkanı Mehmet Hakkı Semerci: - "Kırılarak hem çok çabuk bir zamanda olgunlaşması, natürel yollardan olgunlaşması sağlanır hem de ülkemizin tüketim alışkanlığına paralel olarak yoğun tüketilir"

Abone Ol

BALIKESİR (AA) - HAKAN FİRİK - Edremit Körfezi'ndeki evlerde ve işletmelerde, sofraların vazgeçilmez lezzeti olan "kırma yeşil zeytin" mesaisi başladı.

Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde yaklaşık 12 milyon...