Kastamonu

Uzmanından uyarı: Taze et tüketmek sindirim sistemine sebep olabiliyor

KURBAN BAYRAMI'DA ET VE TATLI TÜKETİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLARLA İLGİLİ BİLGİ VEREN DİYETİSYEN BUSE YILDIZ TEKİRDAĞ, “TAZE KESİLEN ET, GENELLİKLE YETERİNCE YUMUŞAK OLMADIĞI İÇİN HEM PİŞİRİLMESİ ZOR OLABİLİR HEM DE SİNDİRİM PROBLEMLERİNE NEDEN OLABİLİR. BUNU ÖNLEMEK İÇİN EN AZ 24 SAAT BEKLETİLMESİ ÖNERİLİR” DEDİ.

Abone Ol

Kurban Bayramı’da et ve tatlı tüketiminde dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili bilgi veren Diyetisyen Buse Yıldız Tekirdağ, “Taze kesilen et, genellikle yeterince yumuşak olmadığı için hem pişirilmesi zor olabilir hem...