Kayseri

Uzmanından kurbanda beslenme uyarısı: “Et kendi suyuyla kısık ateşte pişirilmelidir”

BESLENME VE DİYET UZMANI BÜŞRA NUR ENEZ BAŞ, KURBAN BAYRAMI'NDA ET TÜKETİMİYLE İLGİLİ, “ETLİ YEMEKLERE LEZZET VERMESİ İÇİN EKLENEN KUYRUK YAĞI YA DA İÇ YAĞI KALP DAMAR SAĞLIĞINI OLUMSUZ ETKİLER. BU YAĞLARIN YERİNE ET KENDİ SUYUYLA KISIK ATEŞTE PİŞİRİLMELİDİR” DEDİ.

Abone Ol

Beslenme ve Diyet Uzmanı Büşra Nur Enez Baş, Kurban Bayramı’nda et tüketimiyle ilgili, “Etli yemeklere lezzet vermesi için eklenen kuyruk yağı ya da iç yağı kalp damar sağlığını olumsuz etkiler....