Izmir

Uzmanı uyardı: Kurban etlerini ilk 24 saat tüketmeyin

BESLENME VE DİYET UZMANI SILA YEŞİLYAPRAK, ETLERİN İLK 24 SAAT İÇERİSİNDE TÜKETİLMESİNİN ÇOK TEHLİKELİ OLDUĞUNU BELİRTEREK, ERKEN ET TÜKETİMİNİN 'ÖLÜM KATILIĞI'NA VE ÇEŞİTLİ RAHATSIZLIKLARA SEBEBİYET VERDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Abone Ol

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi et tüketimi konusunda vatandaşlara uyarıda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Sıla Yeşilyaprak, etlerin ilk 24 saat içerisinde tüketilmesinin çok tehlikeli olduğunu belirterek, erken et tüketiminin ’ölüm...