Diyarbakır

Uzmanı uyardı: "Gereğinden fazla et ve tuz tüketimi böbrek sağlığını etkiliyor"

MEMORİAL DİYARBAKIR HASTANESİ NEFROLOJİ İÇ HASTALIKLARI VE YOĞUN BAKIM UZMANI PROF. DR. ALİ KEMAL KADİROĞLU, “GEREĞİNDEN FAZLA ET VE TUZ TÜKETMENİN YANINDA YETERSİZ SU İÇMEK, DOKTOR BİLGİSİ DIŞINDA AĞRI KESİCİ VE RASTGELE ANTİBİYOTİK KULLANMAK BÖBREK FONKSİYONLARINI BOZABİLEN ÖNEMLİ NEDENLERDİR” DEDİ.

Abone Ol

Memorial Diyarbakır Hastanesi Nefroloji İç Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, “Gereğinden fazla et ve tuz tüketmenin yanında yetersiz su içmek, doktor bilgisi dışında ağrı kesici...