Pazar 17.00’de Serdivan’da
Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Kadın Futbol Kulübü’ne destek olmak için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek.
Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği (SAKİKAD), Sakarya Kadın Futbol Kulübü’ne mali destekte bulunabilmek için tarihi bir organizasyona imza atacak.
KARŞILAŞMANIN TARİHİ
Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği üyesi 11 girişimci kadın ile Kadın Futbol Kulübü Serdivan Ekrem Karaberberoğlu Stadı’nda 2 Şubat Pazar günü saat 17.00’de karşılaşacak.
Gösteri maçı olarak düzenlenen müsabakanın başlama vuruşunu AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan yapacak.
"KATILIMLARI BEKLİYORUZ"
SAKİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Aygün, gösteri maçı hakkında haber sitemize özel açıklamalarda bulundu.
Başkan Aygün “Sakarya Kadın Futbol Kulübü Başkanı Ayberk Rendeci'nin ricası üzerine ortaklaşa bir hazırlık yaptık. Kulübün mali sıkıntılarına destek olmak amacıyla 2 bin bilet satışı olarak çıktığımız bu yolda şimdiden binin üzerine çıktık. Alınan bilet ödemeleri doğrudan takımın kendi mail adresine gidiyor.
Sakarya Valimiz Rahmi Doğan’a, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a ve ilçe belediye başkanlarımıza, SATSO Başkanımız Akgün Altuğ’a davetiyelerimizi ilettik. Katılımlarını bekliyoruz.” dedi.