Kayseri

Ramazan’dan sonraki ilk kahvaltıya dikkat

ACIBADEM KAYSERİ HASTANESİ DİYETİSYENİ BÜŞRA NUR ENEZ BAŞ, BAYRAM SABAHINDA HAFİF BİR KAHVALTIYLA GÜNE BAŞLAMAK GEREKTİĞİNE DİKKAT ÇEKEREK “SOFRANIZDA SALAM SUCUK GİBİ İŞLENMİŞ ET VE ET ÜRÜNLERİ İLE KIZARTMALARDAN ZİYADE SEBZELERE YER VERİN. HIZLI YEMEYİN, GIDALARI İYİ ÇİĞNEYİN VE SOFRADA EN AZ 20 DAKİKA ZAMAN GEÇİRİN” DEDİ.

Abone Ol

Acıbadem Kayseri Hastanesi Diyetisyeni Büşra Nur Enez Baş, bayram sabahında hafif bir kahvaltıyla güne başlamak gerektiğine dikkat çekerek “Sofranızda salam sucuk gibi işlenmiş et ve et ürünleri ile kızartmalardan ziyade...