Denizli

PAÜ’lü Akademisyen ‘Akademik Altın Kalem’ sahibi oldu

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. NURTEN ÇEKAL, ALTIN KALEM ÖDÜLLERİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA “YILIN AKADEMİK ALTIN KALEM” ÖDÜLÜNE LAYIK BULUNDU.

Abone Ol

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal, Altın Kalem Ödülleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında “Yılın Akademik Altın Kalem” ödülüne layık bulundu....