Van

Otlu peynir ve tuzlu balık tüketimi hipertansiyon riskini artırıyor

VAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KARDİYOLOJİ UZMANI DOÇ. DR. REMZİ SARIKAYA, BÖLGE HALKININ BESLENME ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİRMESİ GEREKTİĞİ YÖNÜNDE UYARILARDA BULUNARAK, ÖZELLİKLE OTLU PEYNİR VE TUZLU BALIK TÜKETİMİNİN HİPERTANSİYON RİSKİNİ ARTIRDIĞINA DİKKAT ÇEKTİ.

Abone Ol

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, bölge halkının beslenme alışkanlığını değiştirmesi gerektiği yönünde uyarılarda bulunarak, özellikle otlu peynir ve tuzlu balık tüketiminin hipertansiyon riskini...