Trabzon

Öğr. Gör. Dr. Mehtap Er Kemal: "Laboratuvar ortamı dışında taklit ve tağşişe uğramış tereyağını ayırt etmek çok zor"

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TÜKETİCİYİ KORUMAYA YÖNELİK, ÜRÜNLERDE TAKLİT VE TAĞŞİŞİ ÖNLEME ADINA TUZ İLAVE EDİLMEYEN TEREYAĞININ SÜT YAĞI ORANININ EN AZ YÜZDE 82 OLMASI KARARLAŞTIRILDI.

Abone Ol

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğr. Gör. Dr. Mehtap Er Kemal, tüketicinin taklit ve tağşişe uğramış tereyağını ayırt etmesinin laboratuvar ortamı dışında çok zor olduğunu söyledi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, tüketicileri...