Harvard Üniversitesi tarafından 32 yıl boyunca gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarına göre kuruyemiş tüketiminin kalp damar hastalıkları riskini yüzde 25 oranında azalttığı, uygun miktarda kuruyemiş tüketiminin sağlık için de önemli olduğunu belirtildi....
Kuruyemiş kalp ve damar dostu çıktı
HARVARD ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN 32 YIL BOYUNCA GERÇEKLEŞTİRİLEN ARAŞTIRMANIN SONUÇLARINA GÖRE KURUYEMİŞ TÜKETİMİNİN KALP DAMAR HASTALIKLARI RİSKİNİ YÜZDE 25 ORANINDA AZALTTIĞI, UYGUN MİKTARDA KURUYEMİŞ TÜKETİMİNİN SAĞLIK İÇİN DE ÖNEMLİ OLDUĞUNU BELİRTİLDİ. (GIDA MÜHENDİSİ AYŞEN ORHAN ÖZER)
Bunlar da ilginizi çekebilir