Samsun

Kurban kesimi ve etlerin muhafazasında dikkat edilmesi gereken hususlar

SAMSUN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ İBRAHİM SAĞLAM, "DERİNİN YÜZÜLMESİ SIRASINDA DERİNİN DIŞ KISMI İLE ETİN TEMASI ÖNLENMELİDİR. İŞKEMBE VE BAĞIRSAKLAR; ET KALİTESİNİ OLUMSUZ ETKİLEMEMESİ, MİKROPLARIN BULAŞMASINI VE GELİŞMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN GECİKTİRİLMEDEN ÇIKARILMALIDIR" DEDİ.

Abone Ol

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, kurban kesimi ve etlerin muhafazasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında uyarılarda bulundu.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala açıklama yapan İl Tarım ve...