Antalya

Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme uyarısı

MEDİCAL PARK ANTALYA HASTANESİ BESLENME VE DİYET UZMANI GÜL UYGUN KARAKULAK, “ET HEMEN KESİLDİKTEN SONRA DEĞİL, KESİLDİKTEN 24 SAAT SONRA TÜKETİLMELİDİR. BÖYLELİKLE MİDE VE BAĞIRSAK RAHATSIZLIĞI OLAN KİŞİLER ETİ HAZIMSIZLIK YAŞAMADAN TÜKETEBİLECEK HALE GELİR.” DEDİ.

Abone Ol

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Beslenme ve Diyet Uzmanı Gül Uygun Karakulak, “Et hemen kesildikten sonra değil, kesildikten 24 saat sonra tüketilmelidir. Böylelikle mide ve bağırsak rahatsızlığı olan kişiler eti...