Genel

Kokoreç inovasyona uğradı, restoranların yeni gözdesi: Kokoasado

KOKOREÇİN BAŞKENTİ OLARAK GÖRÜLEN BALIKESİR'DE, KOKOREÇİN BAŞTA İSTANBUL VE TURİZM BÖLGELERİNDE RESTORANLARA GİRMESİ ÜRÜNÜN DE GELİŞTİRİLMESİNİ BERABERİNDE GETİRDİ. KOKOREÇİN İNOVASYONA UĞRAMASI İLE ORTAYA ÇIKAN VE DANA KABURGA İLE KUZU BAĞIRSAĞINDAN OLUŞAN KOKOASADO ADLI ÜRÜN SOSYETE RESTORANLARINDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLERİN ARASINA GİRDİ. KOKOREÇ İLE ADINI DUYURAN BALIKESİR'DE KOKOREÇ İŞLETMELERİ ŞİMDİ KOKOASADO ÜRÜN TALEBİNE CEVAP VERİRKEN, ÜRETİCİ ERDAL ASLANBOĞA KOKOASADONUN 3 GÜNLÜK PİŞME İŞLENME SÜRECİ SONRASINDA SERVİSE HAZIR OLABİLDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Abone Ol

Kokoreçin başkenti olarak görülen Balıkesir’de, kokorecin başta İstanbul ve turizm bölgelerinde restoranlara girmesi ürünün de geliştirilmesini beraberinde getirdi. Kokorecin inovasyona uğraması ile ortaya çıkan ve dana kaburga ile kuzu bağırsağından...