Diyarbakır

Keçiboynuzu toplayarak hem sağlıklı kalıyor hem de hayvanlarını besliyor

DİYARBAKIR'DA 74 YAŞINDAKİ ABDULLAH TUĞRUL, AĞAÇLARDAN TOPLADIĞI KEÇİBOYNUZLARINI ÇAY GİBİ DEMLEYEREK SAĞLIKLI KALIRKEN, KEÇİBOYNUZLARINI VERDİĞİ HAYVANLARININ DAHA İYİ BESLEDİĞİNİ VE HAYVAN ETLERİNİN BÖYLELİKLE DAHA KALİTELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Abone Ol

Diyarbakır’da 74 yaşındaki Abdullah Tuğrul, ağaçlardan topladığı keçiboynuzlarını çay gibi demleyerek sağlıklı kalırken, keçiboynuzlarını verdiği hayvanlarının daha iyi beslediğini ve hayvan etlerinin böylelikle daha kaliteli olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda...