Samsun

KBB uzmanı uyardı: “Yaz sıcaklarında dondurma keyfi tadınızı kaçırmasın”

DONDURMA TÜKETİMİ HAKKINDA UYARILARDA BULUNAN KULAK BURUN BOĞAZ UZMANI OPR. DR. ALİ RIZA GÖKDUMAN, “ÇOK SOĞUK DONDURMA TÜKETİMİ, BOĞAZDA ANİDEN BİR SOĞUK ŞOKU OLUŞTURABİLİR VE BU DA BOĞAZ ENFEKSİYONLARINA ZEMİN HAZIRLAYABİLİR. BU NEDENLE, DONDURMA YERKEN YAVAŞ YAVAŞ VE KÜÇÜK LOKMALAR HALİNDE TÜKETMEK ÖNEMLİDİR” DEDİ.

Abone Ol

Dondurma tüketimi hakkında uyarılarda bulunan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Ali Rıza Gökduman, “Çok soğuk dondurma tüketimi, boğazda aniden bir soğuk şoku oluşturabilir ve bu da boğaz enfeksiyonlarına zemin...