Konya

Karapınar’da "Gıda Güvenliği, Gıda Sektöründe Taklit ve Tağşişler" semineri

PROF. DR. MUSTAFA KARAKAYA, "GIDALARIN HASADI, TAŞINMASI, İŞLENMESİ, HAZIRLANMASI, DEPOLANMASI VE TÜKETİCİYE SUNULMASI SÜRECİNDE GIDA KAYNAKLI RAHATSIZLIKLARA YA DA HASTALIKLARA NEDEN OLAN FİZİKSEL, BİYOLOJİK, KİMYASAL NİTELİKTEKİ ÇEŞİTLİ RİSK UNSURLARINI ÖNLEYECEK VE ZARARSIZ KILACAK ÖNLEMLERİN ALINMASI ANLAMINA GELDİĞİNİ BELİRTTİ.

Abone Ol

Konya’nın Karapınar ilçesinde üniversite öğrencilerine "Gıda Güvenliği, Gıda Sektöründe Taklit ve Tağşişler" konulu seminer düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Prof. Dr. Ahmet Kesik Toplantı Salonunda düzenlenen...