Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ekipler şehirde ekmek üretimi yapan fırınlarda denetim yaptı.
Tarım Ve Orman Bakanlığı Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerince rutin olarak yapılan gıda denetimleri Ramazan Ayının gelmesi ile artırılarak devam ediyor. Bu çerçevede ekipler şehrin farklı bölgelerinde bulunan fırınlarda denetim yaptı. Yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlanmış gıdalara rahatlıkla ulaşmasını sağlamak amacıyla Ramazan ayı süresince özellikle pastacılık ürünleri ve tatlılar, un ve unlu mamuller, ekmek, şeker ve şekerli mamuller, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri vb. üretiminin ve satışının yapıldığı işletmelerde denetimler sıklaştırılarak devam edecektir” denildi.