Istanbul

Haftada 1’den fazla yumurta yiyenlerde Alzheimer riski yüzde 47 daha düşük bulundu

HAFTADA BİRDEN FAZLA YUMURTA YİYENLERDE ALZHEİMER RİSKİ YÜZDE 47 DAHA DÜŞÜK BULUNDU. NÖROLOJİ UZMANI DR. MİHRİBAN ANDAÇ İSE İÇERİSİNDE ZENGİN MİKTARDA BULUNAN KOLİN VESİLESİYLE ALZHEİMER RİSKİNİ DÜŞÜREN YUMURTANIN MUTLAKA ORGANİK OLMASI GEREKTİĞİNİ VURGULADI.

Abone Ol

Haftada birden fazla yumurta yiyenlerde Alzheimer riski yüzde 47 daha düşük bulundu. Nöroloji Uzmanı Dr. Mihriban Andaç ise içerisinde zengin miktarda bulunan kolin vesilesiyle Alzheimer riskini düşüren yumurtanın mutlaka organik...