Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gastronomi Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Emre Hastaoğlu, açıklanan raporlara göre yılda 1.3 milyar ton gıdanın israf edildiğini söyleyerek bunun çok büyük ve ciddi bir...
Günde 4.3 milyon ekmek çöpe gidiyor
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. EMRE HASTAOĞLU, AÇIKLANAN RAPORLARA GÖRE YILDA 1.3 MİLYAR TON GIDANIN İSRAF EDİLDİĞİNİ SÖYLEYEREK BUNUN ÇOK BÜYÜK VE CİDDİ BİR ORAN OLDUĞUNU BELİRTTİ.
Bunlar da ilginizi çekebilir