Izmir

Ege Sultani Üzüm, puf kurutma yöntemi ile cips formuna getirilecek

REKTÖR PROF. DR. NECDET BUDAK, EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. FİGEN ERTEKİN VE PROJE EKİBİNİ TEBRİK ETTİ.

Abone Ol

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Figen Ertekin’in yürütücülüğünü yaptığı “Puf Kurutulmuş ve Akışkan Yatak Kaplama Sisteminde Probiyotik ile Zenginleştirilmiş Üzüm Atıştırmalıklarının Üretimi, In Vitro...