Ankara

Diyetisyenden et tüketim uyarısı: "Bazı hastalıklar çiğ ve az pişmiş etlerin tüketilmesi ile bulaşır"

SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENME AÇISINDAN ETİN PİŞİRİLME YÖNTEMİNDEN PORSİYON KONTROLÜNE KADAR BİRÇOK AYRINTIYA DİKKAT EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTEN MEDİCANA SAĞLIK GRUBU BESLENME VE DİYET UZMANI DYT. ZEYNEP RÜMEYSA HALICI, “BAZI HASTALIKLAR ÇİĞ VE AZ PİŞMİŞ ETLERİN TÜKETİLMESİ İLE BULAŞIR” DEDİ.

Abone Ol

Sağlıklı ve dengeli beslenme açısından etin pişirilme yönteminden porsiyon kontrolüne kadar birçok ayrıntıya dikkat edilmesi gerektiğini belirten Medicana Sağlık Grubu Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Rümeysa Halıcı, "Bazı hastalıklar çiğ...