İSTANBUL (AA) - Biruni Üniversite Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümünden Diyetisyen Gamze Çakaloğlu, yoğurdun, bağırsak florasını iyileştirdiğini ve sindirim sürecini desteklediğini belirterek, "Yoğurt ve ekmek birlikte tüketildiğinde, vücudun ihtiyaç duyduğu...
Biruni Üniversite Hastanesinden yoğurdun faydalarına yönelik değerlendirme
- Biruni Üniversite Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümünden Diyetisyen Gamze Çakaloğlu: - "Yoğurt düşük glisemik indekse sahip bir besin olduğu için, ekmekle birlikte yendiğinde kan şekerinin ani yükselmesini engelleyebilir ve bu da insülin seviyelerinin düzenlenmesine yardımcı olabilir"
Bunlar da ilginizi çekebilir