Genel

Beyin ve damar sağlığı için "aşırı et tüketiminden kaçının" tavsiyesi

- Dünya Nöroloji Federasyonu Çevresel Nöroloji Grup Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk: - "Aşırı miktarda et tüketimi, yağlı gıda tüketimi, yetersiz sebze ve meyve tüketimi, beyin-damar hastalıkları sıklığını artırabiliyor" - "Obezite, kalp hastalığı, hipertansiyon, diyabet, sigara kullanımı, yetersiz fiziksel aktivite, bir de dengesiz beslenme formu bunların üzerine gelince risk daha da artıyor"

Abone Ol

KONYA (AA) - MELİKE KESKİN - Dünya Nöroloji Federasyonu Çevresel Nöroloji Grup Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, beyin ve damar sağlığının korunması için Kurban Bayramı süresince aşırı et tüketiminden...