Erzurum

Aşkale’de Gastronomi Envanteri Çalıştayı düzenlendi

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ VE OLTU MESLEK YÜKSEKOKULU İŞBİRLİĞİYLE, AŞKALE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA “İLÇELER GASTRONOMİ ENVANTERİ ÇALIŞTAYI (AŞKALE-ÇAT)” DÜZENLENDİ.

Abone Ol

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Oltu Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle, Aşkale Meslek Yüksekokulunda "İlçeler Gastronomi Envanteri Çalıştayı (Aşkale-Çat)" düzenlendi.

Aşkale Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Belediye başkanı Şenol...