Düzce

Arı ürünlerine destek

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. MERAL KEKEÇOĞLU’NUN ARAŞTIRMACI OLARAK YER ALDIĞI “ARI ÜRÜNLERİNDEN İÇİLEBİLİR PROBİYOTİK GIDA TAKVİYESİ GELİŞTİRİLMESİ" ARAŞTIRMA PROJESİ ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEKLENMEYE DEĞER BULUNDU.

Abone Ol

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu’nun araştırmacı olarak yer aldığı “Arı Ürünlerinden İçilebilir Probiyotik Gıda Takviyesi Geliştirilmesi" araştırma projesi üniversite-sanayi işbirliği destek programı...