Ekonomi

Amasya’da soğan tarlada 6 TL

GEÇEN YIL BAŞTA ANTALYA OLMAK ÜZERE TURİZM HAREKETLİLİĞİNİN YOĞUN OLDUĞU DENİZ KIYISINDAKİ ŞEHİRLERE ÖNEMLİ MİKTARDA ÜRÜN GÖNDERDİKLERİ HATIRLATAN SOĞAN ÜRETİCİSİ OĞUZ ÇELİK, BU YIL ANTALYA BÖLGESİNE SATIŞIN 3’TE 1 DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.

Abone Ol

Türkiye’de soğan üretiminin en çok olduğu ikinci şehir olan Amasya’da kuru soğanın kilosu tarlada 6 TL’den satılıyor.

Amasya’da 2023 yılında 74 bin dekar alanda üretimi yapılan soğanın ekimi bu yıl...